PACKARD BELL VOLUNTARY SAFETY BATTERY REPLACEMENT PROGRAM
Mélyen tisztelt Packard Bell Tulajdonos,

A Packard Bell egy esetleges biztonsági problémát fedezett fel, amely némelyik EasyNote MX36, MX37, MX51, and MX52 notebook modellek akkumulátorát érinti. Ezek az akkumulátorok, melyek 2007-ben egy harmadik fél által voltak gyártva és kézbesítve a Packard Bellnek, hosszas használatkor felmondhatják a szolgálatot. Ritka esetben az akkumulátor túlmelegedhet, esetleg tüzet idézhet elő. Az akkumulátor visszahívási csere program a következő Packard Bell notebook típusokat érintheti: EasyNote MX36, MX37, MX51 és MX52.

A Packard Bell elkötelezte magát hogy ügyfeleinek megbízható és kockázatmentes élményt nyújt. Emiatt egy biztonsági csereprogramot kezdeményeztünk, amely a hibásan legyártott akkumulátorokat érinti.

Azok az ügyfelek, melyeknek tulajdonában van notebook a fent felsorolt modellek közül, ellenőrizzék hogy a beépített akkumulátor érintett-e. Ahhoz hogy meghatározzuk, hogy az Ön egységét érinti-e a visszahívás, kérjük kövesse az alábbi utasításokat. Ajánljuk, hogy nyomtassa ki az alábbi utasításokat, mely segítséget nyújt Önnek ebben a folyamatban.

  1. Mentse és zárja be az összes programot ami éppen fut.
  2. Zárja le az operációs rendszert és kapcsolja ki a notebookot.
  3. Húzza ki a tápegységet az elektromos hálózatból.
  4. Vegye ki az akkumulátort a notebookból (lásd a felhasználói kézikönyvben a megfelelő akkumulátor eltávolítási folyamatot).
  5. Az akkumulátor egyik oldalán talál egy matricát, melyen az akkumulátor gyártási száma van. Az akkumulátor gyártási száma 32 darab alfanumerikus számból tevődik össze (például T12L69607G016QG1864M00A1A72854DE). Akkumulátor keresése S/N
  6. Írja le az akkumulátor gyártási számát.
  7. Ahogyan azt a mellékelt kép mutatja, keresse meg a notebook gyártási számát. Ez a szám 12 számjegyből áll.Rendszer Keresése S/N
  8. Írja le a notebook gyártási számát.
 Hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ön akkumulátora érintett a visszahívási programban, Kérjük írja be az akkumulátor gyári számát helyközök és elválasztójelek nélkül. 
Az akkumulátor gyártási száma :
  * Megadott karakterek
Újra írja be az akkumulátor gyártási számát :
  * Megadott karakterek
Megerősít