PACKARD BELL VOLUNTARY SAFETY BATTERY REPLACEMENT PROGRAM
Geachte Packard Bell-klant,

Packard Bell heeft een potentieel veiligheidsprobleem ontdekt bij de accu's in bepaalde notebooks van het model EasyNote MX36, MX37, MX51 en MX52. Deze accu's, die in 2007 door een andere fabrikant zijn gemaakt en aan Packard Bell geleverd, zouden na langdurig gebruik defecten kunnen vertonen. In zeldzame gevallen kunnen deze defecten kans geven op oververhitting of brand. De volgende Packard Bell-notebookmodellen komen voor de accuomruilactie in aanmerking: EasyNote MX36, MX37, MX51 en MX52.

Packard Bell doet er alles aan om zijn klanten betrouwbare en risicoloze computers te leveren. Om deze reden hebben we een vrijwillige omruilactie opgezet voor accu's die tot de getroffen productieseries behoren.

Klanten die een van de bovengenoemde modellen bezitten, dienen onmiddellijk te controleren of de accu in hun notebook in de risicogroep valt. Volg de onderstaande aanwijzingen om te bepalen of uw accu voor de omruilactie in aanmerking komt. We raden u aan om de volgende aanwijzingen af te drukken, zodat u de procedure gemakkelijk kunt uitvoeren.

  1. Sla alle open documenten op en sluit alle programma's af.
  2. Sluit het besturingssysteem af en schakel de notebook uit.
  3. Haal de stekker van het netsnoer uit het stopcontact.
  4. Haal de accu uit de notebook (raadpleeg de gebruikershandleiding van de notebook voor de juiste procedure).
  5. Aan een kant van de accu vindt u een etiket met het accuserienummer. Dit is een reeks van 32 alfanumerieke tekens (bijvoorbeeld T12L69607G016QG1864M00A1A72854DE). Accuserienummer opzoeken
  6. Noteer het serienummer van de accu.
  7. Zoek het serienummer van de notebook op, zoals in de afbeelding is aangegeven. Dit serienummer bestaat uit 12 tekens. Notebookserienummer opzoeken
  8. Noteer het serienummer van de notebook.
 Voer het serienummer van uw accu in, zonder spaties of streepjes, om te bepalen of uw accu voor deze omruilactie in aanmerking komt. 
Accuserienummer :
  * Karakters ingevoerd
Voer nogmaals het accuserienummer in :
  * Karakters ingevoerd
Verzenden