Kære Packard Bell kunde,FAQ for Sandy Bridge problematikken

Den 31. Januar oplyste Intel, at de havde fundet et design problem i et af deres komponenter på Sandy Bridge produkt linien. Den nyeste generation af processorer og tilhørende chipset. Disse processorer er taget i brug, af alle større PC producenter, inklusiv Packard Bell.

Nederst på side kan du finde en kort beskrivelse af problemet. Yderlig information kan findes på Intels hjemmeside på følgende URL: http://www.intel.com/consumer/products/processors/chipset.htm?iid=en_US_01_chipset+gg_headline Ifølge Intel, kan Serial-ATA (SATA) medføre nedbrydning over tid i forbinde de berørte porte, dette kan påvirke ydeevne og funktionalitet af SATA-linkede enheder som harddiske og DVD-drev.

På de fleste computer bliver SATA portene brugt til at forbinde harddiske (inklusiv Solid State Disks), Optiske drev (Blue Ray, DVD, CDROM) og andre enheder. Det er standard at forbinde den primære HDD til SATA port 0, mens ODD port variere fra design til design. Design problemet på Intel chipsset, kan forårsage forringelse af dataoverførelse til de berørte porte (SATA porte 2 til 5 variere med brugsmønster). På et tidspunkt vil enheden måske slet ikke genkendes og enheden vil stoppe helt med at virke.

Eftersom effekten af dette problem vil opstå over en længere periode har Intel rådet brugerne med berørte PCer, at de kan fortsat bruge deres PCer, mens en permanent løsning bliver tilgængelig.

Der ikke er nogen sikkerhedsmæssige betænkeligheder i forbindelse med dette problem.
Hvis du har købt en Packard Bell stationær eller Notebook efter den 9. Januar 2011, kan din enhed muligvis være instaleret med ovennævnte Sandy Bridge chipset og derfor være berørt af problemet som beskrevet ovenover.
Mere...
Hvordan finder jeg 'SNID eller 'Serie Nummer' på min Packard Bell enhed?
På Notebooks er SNID eller Serie nummer i bunden af maskinen.
SNID er 11 numeriske tegn.
Serie Nummer er 22 alphanumeriske tegn.
Indtast din produkt 'SNID' eller 'Serie Nummer' og klik på 'Indsend'
SNID :
  *0 Indtastede tegn
Serie Nummer :
  *0 Indtastede tegn
Indsend