PACKARD BELL VOLUNTARY SAFETY BATTERY REPLACEMENT PROGRAM
"Kära uppskattade Packard Bell Kund,

Packard Bell har upptäckt en potentiell säkerhetsrisk i samband med batteriet medföljande vissa EasyNote MX36, MX37, MX51, och MX52 -modeller av Notebook datorer. Gällande dessa batterier, tillverkade av tredjepartstillverkare under 2007 och därefter levererade till Packard Bell, finns risk att ett fel uppstår efter långvarig användning. I sällsynta fall kan felet i batteriet orsaka överhettning eller brandrisk. De bärbara Packard Bell-datorer som drabbats av denna återkallelse och utbyte av batterier är: EasyNote MX36, MX37, MX51 and MX52.

Packard Bell är hängivna att ge sina kunder ett pålitligt och riskfritt datoranvändande. Vi har därför inlett ett frivilligt utbyte av batteriet i säkerhetssyfte för de batterier som tillhör de berörda modellerna ovan.

Kunder som äger modeller listade ovan bör omedelbart bekräfta om batteriet i deras enhet är berörd av återkallelsen eller ej. Vänligen följ nedanstående instruktioner för att bekräfta om enheten är berörd av återkallelsen. Vi rekommenderar att dessa instruktioner skrivs ut för din enkelhets skull.

  1. Spara och stäng ner alla program.
  2. Stäng av ditt operativsystem och stäng av din notebook.
  3. Dra ut AC-strömadaptern från din notebook och vägguttag.
  4. Tag ut batteriet från din notebook (se användarmanualen för korrekt anvisning av hur man tar ut batteriet).
  5. På batteriets ena sida återfinns en klisterlapp med batteriets serienummer. Batteriets serienummer består av 32 alfanumeriska tecken (ex. T12L69607G016QG1864M00A1A72854DE). Hitta batteriets serienummer S/N.
  6. Skriv ned batteriets serienummer.
  7. Sök upp din notebooks serienummer, enligt instruktionerna i den bifogade bilden. Serienumret består av 12 siffror. Hitta systemets serienummer S/N.
  8. Skriv ned din notebooks serienummer. "
 Vänligen uppge ditt batteriets serienummer utan blanksteg och bindestreck för att säkerställa om ditt batteri bör återkallas. 
Batteriets Serienummer :
  * Tecken angivna
Upprepa Batteriets Serienummer :
  * Tecken angivna
Skicka