PACKARD BELL VOLUNTARY SAFETY BATTERY REPLACEMENT PROGRAM
Arvoisa Packard Bell asiakas,

Packard Bell on havainnut mahdollisen vian akuissa joissain EasyNote MX36, MX37, MX51, ja MX52 kannettavissa tietokone malleissa. Nämä akut, jotka valmistettiin kolmannen osapuolen toimesta vuonna 2007 ja toimitettiin Packard Bellille, saattaa vioittua pitkäaikaisen käytöt jälkeen. Harvoissa tapauksissa akku vioittuminen voi aiheuttaa ylikuumenis vaaran tai tulen. Packard Bell kannettavat tietokone mallit joissa nämä akut on on EasyNote MX36, MX37, MX51 and MX52.

Packard Bell on vannoutunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavan vaarattoman tietokone elämyksen. Siksi olemme luonut tämän valinnasen akun vaihto ohjelman niille akuille jotka kuuluu vaivattuihin valmistus ryhmiin.

Asiakkaat jotka omistavat yllä mainitun tuotteen kannattaa heti tarkistaa onko heidän akku ohjelmaan kuuluvien joukossa. Olkaa hyvä ja seuratkaa alla olevia ohjeita varmistaaksenne onko laitteenne ohjelman kuuluvien joukossa. Me suositellaan että tulostatte seuraavat ohjeet apua varten.

  1. Tallenna ja sulje kaikki ohjelmat.
  2. sulje käyttöjärjestelmäja sulje kannettava tietokoneesi.
  3. Irroita virta johto seinästä.
  4. Irroita akku kannettavasta tietokoneesta (Katso Omistajan oppaasta miten irroitat akun koneestasi).
  5. Akun sivusta löydät tarran jossa on akun sarjanumero. Akku sarjanumero on 32 kirjainta ja numeroa pitkä sarja.Locate Battery S/N
  6. kirjoita ylös akun sarjanumero.
  7. Löydä kannettavan sarjanumero, kuten näyt liitetystä kuvasta. Sarjanumero on 12 numeroa pitkä. Locate System S/N
  8. Kirjoita kannettavan sarjanumero ylös.
 Olkaa hyvä syöttäkää akunne sarjanumero, ilman välilyöntejä tai tavuviiva tms. 
akun sarjanumero :
  * Merkkiä syötetty
syötä akun sarjanumero uudestaan :
  * Merkkiä syötetty
Lähetä