PACKARD BELL VOLUNTARY SAFETY BATTERY REPLACEMENT PROGRAM
"Kære Packard Bell Kunde,

Packard Bell har opdaget et potentielt sikkerhedsproblem i forbindelse med batterier, der er inde i disse EasyNote Modeller: MX36, MX37, MX51, og MX52. Disse batterier, som blev fremstillet af en tredjepart i 2007 og derefter leveret til Packard Bell, kan potentielt gå i stykker efter længere tids brug. I sjældne tilfælde, kan batteriet udgøre en risiko for overophedning eller brand. Bærbare Packard Bell modeller der kan være berørt af batteri-tilbagekalds udskiftningprogrammet er: EasyNote MX36, MX37, MX51 og MX52.

Packard Bell er dedikeret til at give sine kunder en pålidelig og risikofri computeroplevelse. Vi har derfor indledt et frivilligt sikkerheds udskiftningsprogram for de batterier, som hører til de berørte fremstillingsvirksomheds partier.

Kunder, der ejer en af de modeller der er anført ovenfor, skal straks kontrollere, om batteriet der er installeret i deres enhed er påvirket. Følg instruktionerne nedenfor for at afgøre, om din enhed er omfattet af denne tilbagekaldelse. Vi anbefaler at du udskriver følgende instruktioner til at hjælpe dig i denne proces.

  1. Gem og luk alle åbne programmer.
  2. Lukke dit operativsystem og slukke din bærbare.
  3. Afbryde strømmen til strømforsyningen ved at tage stikket ud af stikkontakten.
  4. Fjern batteriet fra den bærbare computer (henvise til brugermanualen for en korrekt fjernelse af batteriet).
  5. På den ene side af batteriet vil du finde en mærkat med batteriets serienummer (S/N). Batteriets serienummer (S/N) består af 32 alfanumeriske tegn (dvs. T12L69607G016QG1864M00A1A72854DE). Find Batteriets serienummer (S/N)
  6. Skriv batteriets serienummer ned.
  7. Find serienummeret på din NOTEBOOK, som vist i vedlagte billede. Serienummeret består af 12 cifre. Find Systemet's serienummer (S/N)
  8. Skriv serienummeret ned på den bærbare."
 Indtast venligst serienummeret til dit batteri, uden mellemrum eller bindestreger, for at kunne afgøre, om dit batteri er omfattet af denne tilbagekaldelse. 
Batteri Serienummer (S/N) :
  * Indtastede tegn
Gentast batteri Serienummer (S/N) :
  * Indtastede tegn
Indsend